Hansen fik hul på bylden

Jannik Hansen scorede sit første mål i 12 kampe, da Vancouver Canucks fredag besejrede Boston Bruins med 5-2 hjemme i Rogers Arena.

Aftenens helt store spiller for hjemmeholdet var canadiske Shawn Matthias, som scorede sit første hattrick i karrieren. Matthias bragte Vancouver foran med to scoringer på de første fem minutter, og den føring lod Canucks andre glide væk igen.

Patrice Bergeron fik reduceret for Bruins midt i første periode, men Radim Vrbata bragte hjemmeholdet på 3-1 i anden periode. Chris Kelly sørgede for, at spændingen forblev intakt, men Shawn Matthias punkterede den lidt igen, da han fuldbyrdede sit hattrick og bragte Vancouver foran med 4-2 seks minutter inde i tredje periode.

Jannik Hansen havde ikke lavet point i ni kampe i træk før kampen mod Bruins, men det stime fik han brudt med to minutter igen. Her scorede han med et elegant lob fra egen zone i det tomme Boston-mål. Målet var Hansens 11. i sæsonen, men det første i 12 kampe.

Se målet her.

Vancouver holder med sejren stædigt fast i sin slutspilsplads i Western Conference. Boston har nu tabt tre kampe i træk, men ligger fortsat til at tage den sidste slutspilsplads i Eastern Conference.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.