Fyret NHL-spiller bliver efterforsket af politiet

Den fyrede NHL-spiller Mike Richards er en del af en politiefterforskning i Canada. Det skriver ESPN, som dermed løfter lidt af sløret for, hvorfor Los Angeles Kings mandag ophævede den 30-årige canadiers kontrakt.

Mike Richards skulle være del af en efterforskning, som Royal Canadian Mounted Police i øjeblikket er i gang med at gennemføre. En talsmand fra politiet fortæller, at der ikke er blevet rejst sigtelse mod Richards, men har ikke yderligere kommentarer til historien.

Los Angeles Kings fandt ifølge ESPN’s kilder ud af, at Mike Richards var en del af efterforskningen omkring en time efter at den første runde af NHL-draften var begyndt i fredags. Klubben fortalte herefter NHL, at de havde tænkt sig at ophæve Richards’ kontrakt.

Kings prøvede at trade Mike Richards væk, før de fandt ud af, at han var en del af politiefterforskningen. Klubben forhandlede eftersigende med både Edmonton Oilers og Calgary Flames, men da Los Angeles’ general manager Dean Lombardi fik nys om, at politiet efterforskede Richards, afbrød han forhandlingerne med det samme.

Det er endnu uvist, hvilken forbrydelse Mike Richards mistænkes for at stå bag. Kilder fortæller, at den canadiske grænsekontrol skulle være en del af den efterforskning, der er i gang, men det er ikke bekræftet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.