Frederik Andersen blev kampens spiller

Frederik Andersen rejste sig efter skuffelsen i sin seneste kamp, hvor han blev pillet ud efter 26 minutters spil. Andersen diskede op med hele 32 redninger og blev kåret til kampens spiller, da Anaheim Ducks mandag slog Boston Bruins med 3-2.

– Vi spillede godt i alle 60 minutter i aften. Vores største profiler var vores bedste spillere. Freddie (Frederik Andersen red.) var fremragende, når vi havde brug for ham. Vi spillede det spil, vi skal, sagde Anaheims matchvinder Matt Beleskey til NHL.com efter kampen.

Beleskey scorede i begyndelsen af tredje periode til 3-1. Det skulle vise sig at blive afgørende, da Bruins kun fik reduceret en enkelt gang ved Simon Gagne midtvejs i tredje periode.

Første periode sluttede målløst. Det kunne Ducks særligt takke Frederik Andersen for, for Bruins vandt skudstatistikken med 13-7. Boston fortsatte med at teste den danske målmand i anden periode, hvor det efter 10 minutters spil lykkedes Brad Marchand at passere Andersen.

Anaheim kom tilbage på mål af Sami Vatanen og Devante Smith-Pelly, og Frederik Andersen var stærk kampen igennem og blev noteret for en redningsprocent på 94,1. Det betød, at Andersen efterfølgende blev udråbt til first star.

Frederik Andersen har vundet 11 af de 20 kampe, han har spillet i denne sæson. Han er noteret for en redningsprocent på 91,7 for sæsonen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.