Frans Nielsen hylder sin kaptajn

John Tavares er en af de vigtigste årsager til New York Islanders’ succes i denne sæson, mener danske Frans Nielsen, som hylder sin kaptajn.

Med 70 point i 67 kampe og fem af slagsen i de seneste to kampe er 24-årige John Tavares steget til tops på NHL’s topscorerliste. Den canadiske forward er dog ikke bare figuren på toppen af kransekagen, når pucken skal lægges i nettet, men en af New York Islanders’ vigtigste spillere i alle facetter af spillet.

– Når holdet har en offday, så træder han til og gør arbejdet færdigt. Det har været fantastisk at se ham lede vores hold i år. Du skal have en spiller som ham, hvis du vil vinde, siger Frans Nielsen til Islanders’ hjemmeside.

John Tavares har lagt sig i spidsen i jagten på topscorertitlen, men ifølge Frans Nielsen bør Tavares også være en kandidat til titlen som ligaens mest værdifulde spiller. Den 30-årige dansker forsikrer dog om, at Tavares selv har stor andel i sin succes.

– Det er utroligt at se, hvor hårdt han arbejder til træning. Han løfter vægte og spiser rigtigt for at blive bedre. Når du føjer det til hans store talent, så får du en af de bedste spillere i verden, siger Frans Nielsen.

New York Islanders fører i øjeblikket Metropolitan Division med et point ned til bysbørnene fra New York Rangers, som dog har spillet tre kampe færre end Tavares, Nielsen og resten af Islanders-holdet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.