Flyers vandt stor målfest

Mållamperne var på hårdt arbejde i Wells Fargo Center, da Philadelphia Flyers mandag aften tog imod Tampa Bay Lightning. Hele 10 gange måtte de lyse i kampen, som hjemmeholdet vandt med 7-3.

Flyers vandt første periode med 2-1, og hjemmeholdet kom flyvende ud til anden periode. Philadelphia scorede hele fire gange i den første halvdel af midterperioden, og bragte sig på 7-1 efter 35 minutters spil. Derfor betød det ingenting for værterne, at Lightning reducerede i slutningen af anden periode og i begyndelsen af tredje.

Kampen i Philadelphia kan have været dyr for Lightning. Ikke alene fik holdet en snitter og et rundt nul til pointkontoen, Tampa Bay fik også to af holdets profiler skadet. Den svenske back Victor Hedman forlod kampen med en skade i første periode og i anden periode blev holdets topscorer Tyler Johnson skadet.

33-årige Rob Zepp fik sin anden NHL-kamp i karrieren, da han startede i Flyers-målet. Den rutinerede canadier, som har tilbragt størstedelen af sin professionelle karriere hos tyske Eisbären Berlin, har stadig ikke prøvet at tabe en NHL-kamp.

Trods sejren har Philadelphia ni point op til en slutspilsplads. Tampa Bay topper stadig Eastern Conference, selvom holdet måtte flyve fra Philadelphia uden point.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.