Flyers slog topholdet

Philadelphia Flyers tog lørdag et vigtigt skridt i bestræbelserne på at komme tilbage i kampen om en plads i slutspillet, da holdet på hjemmebane besejrede topholdet Nashville Predators efter straffeslag.

Flyers, som efterhånden har kniven for struben, kom flyvende ud af omklædningsrummet og dominerede massivt i første periode. Wayne Simmonds styrede hjemmeholdet foran efter ni minutters spil, men Flyers-spillerne måtte skøjte en anelse dugnakkede til pause, da Colin Wilson udlignede et minut før første periode løb ud.

Ryan White bragte Philadelphia foran på ny godt midtvejs i anden periode, men føringen holdt kun 23 sekunder ind i tredje periode, hvor Craig Smith udlignede til 2-2, som også var stillingen efter 60 minutters spil.

Overtiden forløb målløst, men på straffeslag var Flyers skarpe. Både Jakub Voracek og Wayne Simmonds scorede for værterne, som ikke havde behov for flere forsøg, da Matt Cullen og Craig Smith begge brændte for Predators.

Philadelphia sikrede sig dermed en vigtig sejr, som betyder, at det orange-blusede hold nu har fire point op til den sidste slutspilsplads i Eastern Conference, som Boston Bruins i øjeblikket sidder på. Nashville fik skrabet yderligere et point til sig og har nu fem points forspring ned til St. Louis Blues, som ligger på ligaens andenplads.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.