Ekspert: Hvad har Ducks gang i?

NHL-ekspert Kevin Weekes forstår ikke, hvorfor Anaheim Ducks har skrevet kontrakt med den russiske målmand Ilya Bryzgalov, som ser ud til at skulle danne målmandsduo med Frederik Andersen i den resterende del af sæsonen.

– Hele sagen med at skrive kontrakt med Ilya Bryzgalov har været underlig. Jeg forstår det ikke. Frederik Andersen har været fremragende. De har et supertalent i John Gibson, som storspillede i sidste sæson og har gjort det siden han var U17-spiller. Han bliver skadet, og nu er bliver han overhalet i hierarkiet af Bryzgalov, som de betaler mere end Frederik Andersen, John Gibson og Jason LaBarbera tilsammen, skriver den tidligere NHL-målmand Kevin Weekes i sin ugentlige blog på NHL.com.

Kevin Weekes mener, at Ducks sender et helt forkert signal til John Gibson, som snart ventes at være tilbage efter en længere skadespause. Nu ser John Gibson nemlig ud til at skulle tilbringe resten af sæsonen i AHL.

– Hvis Frederik Andersen havde underpræsteret, og John Gibson ikke havde klaret omstillingen til professionel ishockey gnidningsløst, så kunne jeg forstå det. Jeg er bare forvirret over, hvad de har gjort, hvorfor de har gjort det, hvorfor de har betalt så meget, som de gør, og hvilken indvirkning det vil have på Gibson, skriver Kevin Weekes.

Ilya Bryzgalov spiller lige nu i AHL for at finde formen, men han ventes at blive hevet op i Anaheims NHL-trup, når holdet i næste uge vender hjem efter et fem kampe langt roadtrip, som indledes fredag aften.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.