Dyre forwards byttet for hinanden

Det er først på mandag, der er trade-deadline i NHL, men klubberne har vist sig at være villige til at handle flere dage før vinduet lukker. Torsdag aften byttede to ret dyre forwards klub.

Det skete, da Columbus Blue Jackets hentede Toronto Maple Leafs-forwarden David Clarkson i bytte for Nathan Horton. Kendetegnende for de to forwards er, at de begge skrev under på store kontrakter med deres nu tidligere klubber efter at have imponeret for henholdsvis New Jersey Devils og Boston Bruins.

30-årige Clarkson tjener 5,25 millioner dollars om året, og 29-årige Horton tjener omtrent det samme med sin årsløn på 5,30 millioner dollars. Nu er det bare en anden arbejdsgiver, der skal betale.

Forskellen på de to spillere er, at Clarkson er skadesfri og kan styrke Columbus-holdet med det samme, mens Nathan Horton ikke har spillet en eneste kamp for Blue Jackets i år på grund af en skade. Toronto får altså ikke en spiller, der kan gå ind på holdet, for Clarkson.

De to spillere spiller begge højre wing, og Maple Leafs menes tidligere at have været interesserede i Nathan Horton. Canadierne har formentlig afskrevet slutspillet i denne sæson, og man håber i stedet på, at kunne drage nytte af Nathan Horton fra den kommende sæson, hvor han forhåbentlig er blevet sin rygskade kvit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.