Ducks sender Heatley til Florida

Dany Heatley genfandt aldrig fordums styrke hos Anaheim Ducks, og nu har han spillet sin sidste kamp for klubben. Lørdag sendte ænderne Heatley til Florida Panthers i bytte for tjekkiske Tomas Fleischmann.

Ducks har været på udkig efter en offensiv forstærkning før slutspillet, og den fandt man i Florida, som åbenbart har sat sig for at skaffe sig af med de spillere, der kan trades væk, og så hente aldrende spillere, som toppede for flere år siden, ind.

30-årige Fleischmann har lavet 21 point i 52 kampe i denne sæson. Hans bedste sæson i karrieren var 2011/12-sæsonen, hvor han lavede hele 61 point i 82 kampe for Panthers. Den tjekkiske forward er god offensivt, men han til gengæld mangler i det fysiske spil og i spillet uden pucken.

Ducks giver udover Heatley et tredjerundevalg i årets draft for at få fingerene i Fleischmann. 34-årige Heatley skrev kontrakt med Anaheim før denne sæson, men han har slet ikke slået til i klubben, hvor han i det meste af sæsonen har været henvist til farmerholdet i AHL.

Florida har også sendt Heatley ned på deres farmerhold i AHL, efter at de har sikret sig canadieren, som blev topscorer i NHL-slutspillet i 2007 og vandt OL-guld med Canada i 2010.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.