Ducks henter konkurrent til Andersen

Anaheim Ducks har lørdag hentet en ny målmandskonkurrent til Frederik Andersen, da ænderne har tradet sig til russiske Anton Khudobin.

29-årige Khudobin kommer til Anaheim fra Carolina Hurricanes, som tidligere lørdag forstærkede sig med den svenske målmand Eddie Läck, der kom til klubben fra Vancouver Canucks. Khudobin kom dermed i overskud i Carolina, men han er nu blevet tradet til Anaheim i bytte for backen James Wisniewski.

31-årige Wisniewski forlader dermed Anaheim efter et kort og ikke særligt succesfuldt comeback til klubben, som han også spillede for fra 2009 til 2010. Wisniewski blev tradet til Anaheim før årets trade-deadline, og han nåede at spille 13 grundspilskampe for ænderne, men kunne ikke spille sig på holdet i slutspillet.

James Wisniewskis kontrakt løber to sæsoner endnu, og han har et årligt caphit på $5,5 millioner, så Ducks får skabt lidt ekstra plads under lønloftet ved at komme af med amerikaneren.

Med Khudobins ankomst til Anaheim råder klubben nu over tre NHL-målmand. Der går rygter om, at det unge stortalent John Gibson måske bliver tradet, så Ducks fremover satser på at have en målmandsduo bestående af Frederik Andersen og Anton Khudobin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.