Domi risikerer karantæne for svinestreg

Foto: Bridget Samuels

Tie Domi var kendt som noget af en bølle, da han spillede i NHL. Toronto-kæmpen fik sjældent under 200 minutter i boksen i sine NHL-sæsoner, og det kunne godt tyde på, at han har givet nogle af sine gener videre til sønnen, Max Domi.

Max Domi regnes uden tvivl som en bedre ishockeyspiller end sin far, og blev i 2013 draftet af Arizona i første runde. Han har dog ikke helt slået til endnu i NHL, og blev i sommeren tradet til Montreal Canadiens. 

Her forsøger Max Domi at gøre indtryk lige fra starten, og han gjorde det i nat på en uskøn måde i kampen mod Florida Panthers, som Canadiens vandt med 5-2. 

Domi kom i clinch med Floridas Aaron Ekblad, og Domi smed ganske enkelt handskerne og leverede et såkaldt “sucker punch” til hovedet af Ekblad, der var helt uforberedt.

Ekblad var ikke forberedt på konfrontationen – derfor “suckerpunch” (slå på en uforberedt modstander) og tydeligvis også rasende, da han forlod isen blødende.

Max Domi blev bortvist fra kampen og allerede nu har NHL annonceret, at der indledes en høring omkring episoden. Det kommer formentlig til at koste Domi karantæne.