Devils hyrer Penguins’ mirakelmager

New Jersey Devils har fundet holdets nye general manager. Valget er faldet på Ray Shero, som er manden, der gjorde Pittsburgh Penguins til et tophold.

52-årige Shero overtager general manager-sædet i New Jersey efter 72-årige Lou Lamoriello, som selv har valgt at afgive posten til sin 20 år yngre amerikanske landsmand. Lamoriello har været general manager for Devils siden 1987, og han fortsætter på posten som klubbens præsident.

Ray Shero har en fortid som general manager for Pittsburgh Penguins. Han stod i spidsen for pingvinerne fra 2006 til 2014, hvor han blev fyret efter at holdet blev sendt ud af slutspillet i anden runde. Shero var manden, som gjorde Pittsburgh til et tophold.

Da Ray Shero blev general manager for Penguins i 2006, havde holdet misset slutspillet fire år i træk. Under Sheros ledelse kom pingvinerne i slutspillet hvert år, og det kulminerede i 2009, hvor Penguins-holdet anført af Sidney Crosby vandt Stanley Cup-trofæet.

Flere nordamerikanske NHL-journalister spekulerer nu i, om Shero kunne finde på at hente den tidligere Penguins-træner Dan Bylsma til New Jersey. Bylsma blev ligesom Ray Shero fyret i Pittsburgh efter 2013/14-sæsonen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.