Chicago vandt i sjette periode

Der skulle spilles hele 101 minutters ishockey, før vinderen af den fjerde kamp i serien mellem Chicago Blackhawks og Nashville Predators var fundet. Det blev hjemmeholdet, der løb med sejren.

Backen Brent Seabrook blev den store helt for Blackhawks, da han sikrede holdet en 3-2-sejr et minut inde i sjette periode. Seabrook sendte et projektil af et slagskud afsted fra blå linje, og det passerede Pekka Rinne i gæsternes mål. Den afgørende scoring blev dermed sat ind på det 100. skud i kampen.

Nashville-spillerne kunne ærgre sig, for holdet førte to gange i kampen. Colin Wilson bragte Predators foran godt midtvejs i første periode, men Antoine Vermette udlignede kort efter. James Neal gav Nashville en ny føring i anden periode, men midt i tredje periode udlignede Brandon Saad til 2-2 og sendte kampen i overtid.

Chicagos rookie-målmand Scott Darling blev kampens spiller. Han diskede op med 50 redninger og var dermed afgørende for, at Blackhawks nu fører med 3-1 i serien og kun er en enkelt sejr fra avancement til næste runde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.