Chicago-stjerner nedlagde Minnesota

Det var de store profiler, der trådte i karakter for Chicago Blackhawks, da holdet søndag slog Minnesota Wild med 4-1 hjemme i United Center. Blackhawks fører nu serien med 2-0 i kampe.

Der blev ikke scoret i den første halvdel af kampen, hvor begge hold var meget opmærksomme på ikke at lave fejl. Ingen af de to mandskaber ønskede for alvor at komme frem over isen, uden at de på forhånd havde sikret sig mod blottelser bagude.

Godt midtvejs i anden periode begik Wild dog en fatal fejl. Backstjernen Ryan Suter sløsede med pucken under et Minnesota-powerplay, og pludselig havde han foræret Chicago en to mod en-situation, som Jonathan Toews omsatte til en Blackhawks-føring efter assist fra Marian Hossa.

Sidst i anden periode udbyggede Patrick Kane hjemmeholdets føring, og han var også manden, som lukkede med scoringen til 4-1 i et tomt Minnesota-mål. Gæsterne fik ellers reduceret ved Matt Dumba i starten af tredje periode, men Patrick Sharp sørgede for en ny tomålsføring til værterne små otte minutter inde i perioden.

Med en 2-0-føring i bagagen kan Blackhawks-spillerne nu rejse til Minnesota, hvor de næste to kampe i serien spilles.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.