Chicago henter finsk back-veteran

Chicago Blackhawks har været på jagt efter en forstærkning til backlinjen, og den har klubben nu fundet i Philadelphia, hvor Blackhawks har sikret sig finske Kimmo Timonen.

39-årige Timonen har endnu ikke spillet en kamp i denne sæson. Han blev ramt af flere blodpropper i benene og lungerne sidste sommer, og det var frygtet, at han aldrig ville vende tilbage til isen. Kimmo Timonen har dog genfundet formen, og han så ud til at gøre comeback for Philadelphia Flyers lørdag.

Nu kan det i stedet blive i Chicago-trøjen, at Timonen vender tilbage til NHL. Blackhawks har givet et andenrundevalg i årets draft og et konditionelt fjerderundevalg i næste års draft for Timonen.

Det konditionelle fjerderundevalg bliver et tredjerundevalg, hvis Chicago vinder to runder i årets slutspil med Timonen på isen i mindst halvdelen af kampene. Vinder Blackhawks tre slutspilsrunder med Timonen på isen i mindst halvdelen af kampene, bliver det til et andenrundevalg.

Kimmo Timonen har kontraktudløb til sommer, og her ventes han at lægge skøjterne på hylden. Chicago ser altså ud til at give nogle forholdsvis høje draftvalg til Philadelphia for at opnå succes i årets slutspil.

Timonen har 1092 kampe og lavet 571 point i NHL.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.