Capitals henter amerikansk OL-helt

Washington Capitals har torsdag tradet sig til forwarden T.J. Oshie, som blev amerikansk nationalhelt under vinter-OL i Sochi sidste år.

28-årige Oshie kommer til Washington fra St. Louis Blues, som har sikret sig den 29-årige canadiske forward Troy Brouwer, den 23-årige amerikanske målmand Pheonix Copley samt et tredjerundevalg i bytte.

T.J. Oshie skifter dermed til Washington efter syv sæsoner i St. Louis Blues-trøjen, hvor det er blevet til 309 point i 443 kampe. Oshie ligner Capitals nye højrewing i førstekæden, og hovedstadsklubben har i dén grad opgraderet på højreflanken, hvor klubben onsdag sikrede sig free agenten Justin Williams.

T.J Oshie er en udpræget målscorer, mens Troy Brouwer, som St. Louis får i bytte, i højere grad er en powerforward, som dog har vist et ganske fint målinstinkt i Washington. Lønmæssigt er der en lille forskel mellem de to spillere. Oshie har et caphit på $4,175 millioner indtil 2017, mens Brouwer har et caphit på $3,667 millioner indtil næste sommer.

Målmanden Pheonix Copley, som Blues får med i handlen, er aldrig blevet draftet. Han fik chancen hos Capitals’ farmerklub Hershey Bears i denne sæson, og her gjorde han en rigtig god figur i AHL i både grundspillet og slutspillet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.