Canucks sendte mestrene tættere på mørket

Vancouver Canucks hentede lørdag aften en vigtig sejr i kampen om slutspilspladserne i Western Conference, da canadierne på udebane besejrede de forsvarende mestre fra Los Angeles Kings med 4-1.

Canucks formåede at lægge pres på Jonathan Quick i Kings-målet i det meste af kampen, og holdet blev belønnet for ihærdigheden. Det var ellers Los Angeles, der kom først på tavlen, da Marian Gaborik bragte hjemmeholdet foran i powerplay 24 sekunder inde i anden periode.

En stærkt spillende Eddie Läck i Vancouver-målet holdt gæsterne inde i kampen, og fem minutter før anden periode løb ud, fik Nick Bonino udlignet til 1-1. Canucks bragte sig foran fire et halvt minut inde i tredje periode, hvor Radim Vrbata nettede i powerplay.

Jannik Hansen måtte en tur i straffeboksen med seks minutter igen, og det gav Kings chancen i powerplay. De forsvarende mestre fik dog ikke sat udligningen ind bag Läck, og med 56 sekunder tilbage på uret lukkede Daniel Sedin kampen med en scoring i tomt mål.

Kort efter måtte Jannik Hansen endnu en gang en tur i straffeboksen for at plante sin stav i ansigtet på værternes Jake Muzzin, men det kastede blot en undertalsscoring af sig til Bo Horvat, som sendte pucken ned i det tomme Los Angeles-mål i kampens absolut sidste sekund.

Vancouver tog dermed en vigtig sejr, som bringer holdet fire point over slutspilsstregen. Los Angeles må til gengæld kæmpe hårdt for at få lov at forsvare deres Stanley Cup-titel. Holdet har to point op til en slutspilsplads med 11 kampe igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.