Canucks henter Penguins-center i stort trade

Vancouver Canucks har tirsdag sikret sig den canadiske centerprofil Brandon Sutter i et trade med Pittsburgh Penguins, som får to spillere den modsatte vej.

Canucks har sikret sig 26-årige Brandon Sutter og et tredjerundevalg i næste års draft. I bytte giver de den 27-årige amerikanske center Nick Bonino, det 22-årige amerikanske backtalent Adam Clendening og et andenrundevalg i 2016-draften.

Brandon Sutter har været tredjecenter i Pittsburgh siden 2012, hvor han kom til klubben fra Carolina Hurricanes som en del af det trade, der sendte Jordan Staal den modsatte vej. Selvom Sidney Crosby og Evgeni Malkin har stået over Sutter i pingvinernes centerhierarki, så har canadieren gjort en ganske fin figur i sin tid i klubben.

I Vancouver vil Brandon Sutter formentlig blive andencenter. Den plads har Nick Bonino haft siden sidste sommer, hvor han skiftede til Canucks fra Anaheim Ducks. Bonino blev var en del af det trade, som sendte Ryan Kesler til Anaheim. I sin første og eneste sæson i Vancouver lavede amerikaneren 39 point i 75 kampe.

Backtalentet Adam Clendening har hovedsagelig spillet i AHL i de seneste sæsoner, men han står noteret for 21 NHL-kampe i karrieren, hvor han har spillet for Chicago Blackhawks og Vancouver Canucks.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.