Canadiens overlevede anden matchbold

Montreal Canadiens fremtvang en sjette kamp i serien mellem dem og Tampa Bay Lightning, da canadierne lørdag vandt 2-1 på hjemmebane og reducerede til 3-2 i det samlede regnskab.

Canadiens har aldrig tidligere fremtvunget en kamp seks efter at have været nede med 3-0 i kampe, så den traditionsrige klub skrev historie lørdag aften. Pierre-Alexandre Parenteau satte det afgørende mål i nettet fire minutter før tid efter et glimrende oplæg fra P.K. Subban.

Lars Eller var på isen, da sejrsmålet blev scoret, men det var han også, da Tampa Bay-stjernen Steven Stamkos udlignede til 1-1 midt i tredje periode. Derfor endte den danske forward med et rundt nul i plus/minus-statistikken, men Eller fik 15:30 på isen og markerede sig med tre skud og tre hits.

Nu venter en kamp seks i Tampa Bay, hvor Lightning med en sejr kan spille sig videre til conference-finalen i Eastern Conference. Der er formentlig et regnskab, der skal gøres op i næste kamp, for lørdagens kamp endte med flere mindre slagsmål mellem holdenes største profiler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.