Canadiens giver falleret veteran chancen

Foto: Dinur

Montreal Canadiens har været i gang med en større udskiftning i spillertruppen, siden sidste sæson sluttede, og nu kan endnu en ny spiller være på vej ind på holdet i traditionsklubben.

Canadiens har inviteret den canadiske veteran Joel Ward med på training camp, og dermed får den 37-årige forward chancen for at forlænge sin NHL-karriere.

Joel Ward har i de seneste tre sæsoner spillet for San Jose Sharks, men efter at have leveret et stærkt slutspil i 2016, hvor han var med til at føre Sharks til Stanley Cup-finalen, har der været langt mellem snapsene i de seneste to sæsoner.

I den forgangne sæson var Ward ofte henvist til at se kampene fra presseboksen, når San Jose spillede. Den canadiske powerforward indgik ligesom Jannik Hansen ikke i Sharks’ fremtidsplaner, og derfor forlod han klubben som free agent denne sommer.

Jannik Hansen valgte at sige farvel til NHL for at skifte til den russiske storklub CSKA Moskva, men Joel Ward ser altså i hvert fald i første omgang ud til at blive i Nordamerika for at jagt en ny kontrakt.

Joel Ward har tidligere spillet for Minnesota Wild, Nashville Predators og Washington Capitals, og han står i alt noteret for 304 point i 726 NHL-kampe.