Bryzgalov synes færdig i Anaheim

Genforeningen mellem Anaheim Ducks og den russiske målmand Ilya Bryzgalov ser ikke ud til at ende så lykkeligt, som parterne havde håbet. Nu kan Bryzgalov have spillet sin sidste kamp for klubben.

Ifølge Sportsnet har Anaheim søndag smidt den 34-årige målmand på waiveren, og dermed ser han ud til at have spillet sin sidste kamp for ænderne. Ilya Bryzgalov har fået spilletid i otte kampe for Anaheim i denne sæson, men han er blot noteret for en redningsprocent på 84,7.

Dermed har Bryzgalov ikke været nogen stærk backup for Frederik Andersen, som derfor fik et hav af starter i træk, fordi Ducks ikke havde tillid til russeren. Siden Frederik Andersen blev skadet, har unge John Gibson været ændernes førstemålmand, og han ser ud til at skulle danne målmandsduo med den store dansker, som snart ventes at være tilbage efter sin skade.

Det betyder, at Bryzgalov, som sidst spillede for Ducks 10. februar, sandsynligvis har spillet sin sidste kamp for Anaheim. Ilya Bryzgalov skrev i december under på en kontrakt med klubben, som han er bundet til resten af sæsonen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.