Brugere: Predators er den stærkeste divisions-duks

De fleste NHL-hold har omkring 20 kampe tilbage i denne sæson. Fire hold fører hver deres division, men hvilket af holdene er egentlig stærkest?

Det spørgsmål har vi stillet brugerne af Slapshot.dk, og indtil videre fører det eneste af de fire førerhold, som ikke har en dansker på holdet. I brugere mener nemlig, at Nashville Predators, som fører Central Division, er stærkere end Anaheim Ducks, Montreal Canadiens og New York Islanders, som fører de øvrige divisioner.

17 personer har indtil videre stemt, så billedet kan endnu nå at ændre sig, men næsten halvdelen af svarpersonerne mener, at Nashville er det bedste af de fire hold. Anaheim indtager andenpladsen med fire stemmer, mens tre har stemt på Montreal. New York Islanders har fået to stemmer.

Nashville Predators har været en af de helt store positive overraskelser i NHL i denne sæson. Holdet har et solidt forspring på syv point ned til St. Louis Blues i Central Division, der også tæller stærke hold som Chicago Blackhawks, Winnipeg Jets og Minnesota Wild.

Predators topper også den samlede NHL-tabel med fire point ned til Ducks og Canadiens, som deler andenpladsen.

Hvilket hold mener du, er stærkest? Stem til højre for artiklen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.