Brugere: Islanders er sæsonens positive overraskelse

New York Islanders har gjort det over al forventning i denne sæson, og det har givet genlyd blandt Slapshot.dk’s brugere, som mener, at Frans Nielsen og co. er sæsonens store positive overraskelse i NHL.

I en afstemning blandt Slapshot.dk’s brugere mener hele 78 procent af svarpersonerne, at New York Islanders er sæsonens største positive overraskelse i NHL. 54 personer har givet deres mening til kende i afstemningen, og 42 af dem stemte på New York Islanders.

Det er måske ikke så mærkeligt, for Islanders, som foretog flere opgraderinger af holdet, før sæsonen begyndte, har gjort det rigtig godt i år. Holdet har vundet 23 af sine 34 kampe og ligger lige nu på andenpladsen i Eastern Conference med tre point op til førerholdet Pittsburgh Penguins. Det var der vist ikke ret mange, der havde forventet, da sæsonen begyndte i oktober.

Calgary Flames tog andenpladsen i Slapshot.dk’s afstemning med ni procent af stemmerne, mens Nashville Predators blev nummer tre med syv procent af stemmerne. Florida Panthers og Winnipeg Jets, som var de sidste to kandidater i afstemningen, har ikke overrasket jer så meget. De fik henholdsvis to stemmer og en stemme.

Af de fem kandidater i afstemningen ligger New York Islanders, Nashville Predators og Winnipeg Jets lige nu til at gå i slutspillet, mens både Florida Panthers og Calgary Flames er to point fra at indløse billet til slutspillet, hvis grundspillet var forbi nu.

Om New York Islanders kan fortsætte med at overraske positivt vil tiden vise. Næste opgave for Frans Nielsen og co. er kampen mod Buffalo Sabres, som Islanders besøger 27. december.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.