Brugere: Her er vores favoritspiller

Slapshot.dk er gået i gang med at undersøge, hvilken NHL-spiller, der er de danske NHL-fans’ yndling. Du kan også give dit besyv med.

Der er lige nu omkring 700 ishockeyspillere, der kan skrive NHL-spiller på cv’et. Nogle NHL-spillere er mere iøjnefaldende end andre, fordi de enten producerer et hav af point, laver masser af vitale redninger eller slår en proper næve.

Danske NHL-fans har også et naturligt fokus på de fem rød-hvide spillere, der lige nu er på holdet i en NHL-klub. Men hvilken spiller er egentlig jeres favorit? Det har vi sat os for at undersøge.

– Frans Nielsen. Den mest undervurderede center i NHL. Fører shootout-procenterne, er fast inventar på Islanders’ powerplay og boxplay, og første dansker i NHL, skriver Tony Green på Twitter, hvor han tilføjer, at han også har et godt øje til Patrick Kane og Pavel Datsyuk.

– Min helt store favorit er Montreal-backen P.K. Subban, som for mig at se er indbegrebet af en NHL-spiller. Han kan det hele både defensivt og offensivt, og så er han utrættelig. En ønskespiller på et hvert hold, skriver Jesper Henriksen på Facebook.

– Henrik Lundqvist. The King. Fantastisk stabilitet og altid højt niveau. Og så har han den “star-quality” som de færreste besidder, skriver Søren Lind.

– Alex Ovechkin er helt klart en af mine absolutte yndlingsspillere! Han viser jo bare igen i år, at han er en verdensklasse hockeyspiller, et monster og en fantastisk målscorer, skriver Martin Rasmussen.

Hvem er din yndlingsspiller i NHL? Giv din mening til kende her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.