Brandvarme Flames vandt igen

Calgary Flames har været en af sæsonens helt store overraskelser i NHL. Klubben bliver ved med at imponere, og fredag rykkede man et skridt nærmere en plads i slutspillet med en sejr over Toronto Maple Leafs.

Toronto blev sendt hjem fra Calgary med et 6-3-nederlag i bagagen. Flames grundlagde sejren med fire scoringer i første periode, hvoraf de to af målene endda blev scoret, mens en Calgary-spiller sad i straffeboksen.

Det var i høj grad talenternes aften i Scotiabank Saddledome. 20-årige Sean Monahan scorede to mål og lavede en assist, mens 21-årige Johnny “Hockey” Gaudreau nettede en enkelt gang og lagde op til to scoringer.

Flames har nu vundet seks af sine seneste 10 kampe, og holdet har tre point ned til slutspilsstregen i Western Conference med 14 kampe igen. Dermed er Calgary tættere på slutspillet, end klubben har været i flere år.

Calgary Flames var sidst i slutspillet i 2008/09-sæsonen, hvor man blev slået ud af Chicago Blackhawks i første runde. I 2004 nåede Flames helt til Stanley Cup-finalen efter forinden at have misset slutspillet syv sæsoner i træk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.