Bødker slog Andersen på straffeslag

Der var danskermøde i NHL, da ligaen lørdag aften var tilbage i gang igen efter julepausen. Arizona Coyotes og Mikkel Bødker mødte Anaheim Ducks og Frederik Andersen, og den duel vandt prærieulvene med 2-1 efter straffeslag.

Frederik Andersen spillede en rigtig fin kamp i Anaheim-målet og reddede 28 af Arizonas 29 skud. Andersen reddede også de første tre straffeslag fra Coyotes – heriblandt Mikkel Bødkers forsøg – men han blev passeret af Shane Doan, som afgjorde kampen, selvom Doans blad knækkede fra staven, da han affyrede sit straffeslag.

– Det er ærgerligt, at det ikke tæller som en redning at redde bladet fra at gå i mål, sagde Andersen efter kampen til NHL.com.

Mikkel Bødker fik 18 minutters istid for Arizona, men blev kun noteret for et enkelt skud på mål i den defensivt prægede kamp. Ducks tog føringen efter ni minutters spil, hvor René Bourque fik pucken i nettet, men blot et minut og 13 sekunder senere havde Zbynek Michalek udlignet med sit første sæsonmål for Coyotes.

Frederik Andersen kunne ikke lastes for scoringen, da danskerens udsyn var dårligt. Ducks-målmanden blev noteret for en redningsprocent på 96,6, og Andersens redningsprocent for sæsonen ligger nu på 91,6, efter at den danske målmand har stået med en redningsprocent over 93 i fire af sine seneste fem kampe.

Arizona er trods sejren endnu 12 point fra en slutspilsplads, mens Anaheim fortsat topper ligatabellen med to points forspring til Chicago Blackhawks, som besejrede Colorado Avalanche med 5-2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.