Bødker lavede to point i ny sejr

Arizona Coyotes vandt mandag sin tredje kamp i træk, og det gik ud over Philadelphia Flyers, som blev sendt hjem med et 4-2-nederlag i bagagen. Mikkel Bødker lavede to assists i Coyotes-sejren.

Det er sjældent, at publikum i Gila River Arena er vidner til ret mange mål, og derfor kunne det næsten karakteriseres som en målfest, da de mandag fik hele seks af slagsen i Arizonas kamp mod Philadelphia Flyers. Hjemmeholdet satte fire pinde på tavlen, men der skulle en spændende afslutning til, før fansene kunne ånde lettet op.

Det begyndte planmæssigt for Coyotes, som bragte sig foran ved Shane Doan sidst i første periode. Mikkel Bødker fik en assist på målet. Antoine Vermette udbyggede føringen efter pausen, og i tredje periode blev det 3-0 ved Oliver Ekman-Larsson, som i powerplay blev sat perfekt op af Mikkel Bødker.

R.J. Umberger sørgede dog for spænding til det sidste, da han reducerede til både 3-1 og 3-2 henholdsvis 12 og 15 minutter inde i tredje periode. Et halvt minut før tid satte Antoine Vermette den forløsende scoring, der sikrede en Arizona-sejr, ind i et tomt Philadelphia-mål.

Trods de tre sejre på stribe har Coyotes endnu 11 point op til en slutspilsplads, så holdet skal være brandvarmt i en rum tid, hvis det skal lykkes prærieulvene at forlænge sæsonen. Mikkel Bødker er med sine to assists oppe på 22 point i 36 kampe, og han kom i gang igen efter fem kampe uden point.

Se danskernes interne topscorerliste her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.