Bødker lavede mål og assist

Mikkel Bødker blev både noteret for et mål og en assist, da Arizona Coyotes mandag vandt med 5-2 på udebane mod Edmonton Oilers, som tabte deres 10. kamp i træk.

Efter tre pointløse kampe kom sæsonens danske pointtopscorer i NHL på tavlen, da Arizona rykkede fra bundholdet Edmonton i Pacific Division. Coyotes tabte første periode med 1-0, men kom stærkt tilbage i anden periode, som prærieulvene vandt med hele 4-0.

Mikkel Bødker fik en assist på Oliver Ekman-Larssons powerplayscoring til 3-1, og Bødker var selv på pletten med 4-1-målet i slutningen af perioden, hvor han samlede en returpuck op og køligt lagde den i nettet bag Edmontons svenske målmand Viktor Fasth.

Arizona scorede til 5-1 i tredje periode, før Oilers fik reduceret til slutresultatet 5-2. Det var 10. gang i træk, at Oilers tabte, og holdet har nu syv point op til Coyotes, som ligger næstsidst i Pacific Division og Western Conference.

Mikkel Bødker blev kampens second star takket være hans to point, som blev lavet på 14 minutter og 40 sekunders istid.

Lars Eller fik en assist i Montreals 4-3-sejr over Colorado Avalanche. Eller var med i oplægget til P.K. Subbans 3-3-mål i slutningen af anden periode.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.