Bødker endelig hjemme efter operation

Mikkel Bødker kom slemt til skade for 11 dage siden, da Arizona Coyotes på udebane mødte Winnipeg Jets. Danskeren endte med at få fjernet sin milt, og onsdag kunne han endelig vende hjem efter at have tilbragt 10 dage i Winnipeg.

Bødker var indlagt på hospitalet i Winnipeg i fem dage efter operationen. Han skulle være fløjet hjem i søndags, men det gav flyselskabet ham ikke lov til, fordi han ikke måtte flyve i 10 dage efter at være blevet opereret. Derfor måtte Mikkel Bødker tilbringe yderligere fem dage i Winnipeg, før han onsdag var tilbage i Phoenix.

– Det går langsomt, men roligt fremad, siger Mikkel Bødker til azcentral.com.

25-årige Bødker fortæller om et forløb, som udviklede sig dramatisk. I første omgang troede han egentlig bare, at luften var blevet slået ud af ham, da han blev tacklet af Winnipegs Mark Stuart. Smerten gik dog ikke væk, og kamplægen mente derfor, at han skulle scannes på et nærliggende hospital.

En groggy Bødker blev kørt på hospitalet med ambulance, og her afslørede scanningen, at danskeren havde indre blødninger. Mikkel Bødker blev bedøvet og vågnede næste morgen. Nu uden milt, men med et ar fra brystet til navlen.

– Jeg vidste ikke, at det var min milt, den var galt med. Jeg vidste ærligt talt ikke, at jeg havde en milt, fortæller Bødker.

Hvornår danskeren kan være tilbage på isen, tør han ikke spå om. Han fastslår dog, at han kommer tilbage og spiller på samme måde, som han gjorde før uheldet i Winnipeg.

– Jeg kommer ikke til at ændre noget som helst. Jeg ændrer ikke min spillestil eller måden jeg lever mit liv på. Det er et lille tilbageskridt, men når det er sagt, så er mit job at spille hockey. Det kommer til at tage noget tid at komme tilbage i form og vende tilbage til isen og være komfortabel med min krop, men når tiden kommer, så er jeg klar til at yde mit bedste igen, siger Mikkel Bødker.

Arizona Coyotes forventer, at Bødker kan være tilbage på isen om fire til seks uger.

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.