Blackhawks marcherede videre

Chicago Blackhawks ser ud til at være på vej mod conference-finalen i Western Conference. Tirsdag vandt holdet på udebane over Minnesota Wild, og Blackhawks fører nu serien med 3-0 i kampe.

Corey Crawford i Chicago-målet spillede en hovedrolle i tirsdagens kamp. Den canadiske målmand reddede samtlige 30 skud, som hjemmeholdet sendte afsted mod Blackhawks-målet. Superstjernen Patrick Kane scorede i powerplay for Chicago med seks minutter tilbage af første periode, og det blev kampens eneste mål.

Blackhawks hev altså en 1-0-sejr hjem i den defensivt prægede kamp, hvor der blev spillet klassisk slutspilshockey. Det var intenst og fysisk, men begge hold spillede også med håndbremsen trukket i en stor del af opgøret. Det var forståeligt nok, når man tager kampens vigtighed i betragtning.

Chicago vandt seriens første to kampe, og med endnu en sejr i kamp tre er holdet nu kun et enkelt ‘W’ fra en plads i conference-finalen i Western Conference, hvor vinderen af serien mellem Anaheim Ducks og Calgary Flames venter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.