Bjorkstrand vinder to titler

Den 20-årig herninggenser Oliver Bjorkstrand, som til daglig spiller i Portland Winterhawks, vandt onsdag morgen to titler ved WHL Awards.

WHL Player of the year in Western Conference var en af titlerne. Oliver vandt den på grund af sine magiske evner på isen i WHL. Han lavede 63 mål og 55 assister i 58 kampe, i alt 118 point. Han havde en +60 rating. Ikke nok med det, så førte Bjorkstrand også ligaen i flest undertalsmål (8), imens hans 10 game-winning mål måtte deles på førstepladsen.

Oliver satte en franchise record med 12 kampe lang stime med minimum et mål i hver af de 12 kampe. Stimen strakte sig fra 30. januar til 6. marts.

Bjorkstrand har spillet 193 grundspilskampe for Portland, han har i alt 290 point på tavlen (144 mål, 156 assister og +142 rating) Bjorkstrand blev draftet i tredje runde som nummer 89 overall af Columbus Blue Jackets i 2013.

Den anden titel, han vandt, var Bob Clarke Trophy – WHL Topscorer.
Oliver scorede 63 mål for Portland i grundspillet 2014/15, det gjorde ham værdig til at vinde trofæet med 13 mål ned til andenpladsen. De 63 mål gør også, at han er den syvendemest scorende i et grundspil. Oliver vandt i løbet af sæsonen Player of the Month tre gange, både i januar, februar og marts.

Rygterne går på, at Oliver skal spille for Columbus Blue Jackets til næste sæson. Tror du han er klar til det?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.