Arizona-profil tradet til Chicago

Det blev Chicago Blackhawks, der vandt kampen om Arizona Coyotes-profilen Antoine Vermette. Blackhawks har sikret sig den 32-årige canadier, som skal være med til at lukke hullet efter skadede Patrick Kane.

Chicago giver et førsterundevalg i årets draft og det 23-årige svenske backtalent Klas Dahlbeck for Vermette, som har lavet 35 point i 63 kampe for Coyotes i denne sæson. Antoine Vermette er med 13 mål den næstmest scorende forward på Arizonas hold efter skadede Mikkel Bødker, som har nettet 14 gange.

– Vermette er en fantastisk spiller. Vi tog os tid til at få en handel, som gav mening for os. Vi er tilfredse med, hvad vi har fået for ham, siger Arizonas general manager Don Maloney.

Antoine Vermette har kontraktudløb til sommer, og derfor ligner han i første omgang en lejesvend, der skal være med til at øge Chicagos slutspilschancer i fraværet af Patrick Kane.

Hvis Vermette finder sig godt til rette på Blackhawks-holdet, er der mulighed for, at klubben forlænger med ham. Det kræver dog, at Chicago vælger Vermette over andre spillere, da klubben er presset i forhold til at holde sig under lønloftet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.