Andersen storspillede i Montreal

Frederik Andersen leverede masser af vigtige redninger og blev udråbt som kampens næstbedste spiller, da Anaheim Ducks torsdag vandt med 2-1 på udebane mod Montreal Canadiens.

Andersen startede i Anaheim-målet for 20. gang i træk, og kampen i Bell Centre var afgjort en af Andersens bedre mellem stolperne. Frederik Andersen blev testet 24 gange og diskede op med 23 redninger, så han var stærkt medvirkende til, at Ducks hentede holdets ottende sejr i de seneste ni kampe.

Hampus Lindholm bragte Anaheim foran i første periode, og Matt Beleskey scorede sejrsmålet for ænderne otte et halvt minut inde i tredje periode, efter at David Desharnais tre minutter tidligere havde udlignet for Canadiens, som igen var uden Lars Eller, der dog snart ventes tilbage efter sin skulderskade.

Før kampen blev Saku Koivu, som indstillede sin karriere i sommer, hyldet. Koivu spillede 13 sæsoner i Montreal fra 1995 til 2009, og han lagde skøjterne på hylden efter fem sæsoner som Anaheim Ducks-spiller, så det var ganske relevant at afholde ceremonien i forbindelse med sæsonens første møde mellem klubberne.

Anaheim Ducks er med sejren oppe på 49 point efter 34 kampe. Det betyder, at holdet topper den samlede ligatabel med tre point ned til Pittsburgh Penguins på andenpladsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.