Andersen kunne ikke stoppe Chicago

Frederik Andersen måtte se sig passeret fire gange, da Anaheim Ducks fredag aften tabte med 4-1 på hjemmebane til Chicago Blackhawks.

Den store dansker blev fanget på det forkerte ben af Chicago-stjernen Jonathan Toews efter fem et halvt minut, og i anden periode fortsatte gæsternes største profiler med at gøre livet svært for Andersen. Duncan Keith scorede til 2-0 midtvejs i anden periode, og senere øgede Patrick Kane til 3-0.

Richard Rakell reducerede for Ducks midt i tredje periode, da han forbilledligt fightede pucken ind i Chicagos zone, og selv endte med at blive sat op til scoring af Corey Perry. Kort efter snorksov Anaheim-forsvaret dog, og så kunne Patrick Kane nemt afgøre kampen, da han stod helt fri foran mål.

Frederik Andersen endte med en redningsprocent på 87,9. Hans redningsprocent for sæsonen ligger på fine 91,8 efter at have spillet i 41 kampe.

Chicago fik med sejren lagt yderligere afstand ned til slutspilsstregen. Holdet har 10 point ned til Los Angeles Kings, som lige nu ligger på den forkerte side af stregen, og Blackhawks har seks point op til Anaheim, som topper NHL-tabellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.