Andersen: – Jeg vil starte hver aften

Frederik Andersen har spillet stærkt for Anaheim Ducks i holdets seneste kampe. Danskeren ser ud til at have generobret pladsen som ændernes førstevalg mellem stolperne inden slutspillet, men han bliver presset hårdt af kollegaen John Gibson.

Unge Gibson udnyttede chancen for at spille sig ind i varmen, da Frederik Andersen tidligere i år var ude med en nakkeskade. De to Anaheim-målmand har begge vist deres kvaliteter i denne sæson, og derfor er det endnu et åbent spørgsmål, hvem holdet satser på i slutspillet.

– Hvis vi når langt, kommer de begge til at spille. Og hvis vi ikke når langt, kommer de også begge til at spille, for hvis vi taber, så vil vi rokere, siger Anaheim Ducks’ træner Bruce Boudreau til NHL.com.

Står det til Frederik Andersen, så vil han dog gerne vogte ændernes mål, hver gang holdet spiller.

– Jeg vil starte hver aften. Lige nu prøver vi at være så stærkt et hold, som vi kan, og hver aften skal vi starte med så stærkt et hold som muligt, uanset hvilke spillere, der er på isen. Det er sådan du vinder et mesterskab – med et bredt hold, siger Frederik Andersen til NHL.com.

Frederik Andersen har været i aktion i 52 kampe i denne sæson. Han har ført Ducks til sejr i 34 af dem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.