Andersen: – Jeg er mere frisk i benene og hovedet

Frederik Andersen har gjort det rigtig godt i Anaheim Ducks-målet i de seneste kampe, hvor den store danske målmand har genfundet den skarphed, som han viste i begyndelsen af sæsonen. Andersen er sluppet af med den træthed, som ramte ham, efter at han havde startet inde 20 kampe i træk.

– Jeg prøver at fokusere på at være klar til kampene. Lidt ekstra hvile har helt sikkert hjulpet en smule. Jeg føler mig lidt mere frisk i benene og hovedet, siger Frederik Andersen til Orange County Register.

25-årige Andersen ser ud til at have haft godt af en lidt mindre arbejdsbyrde, efter at have fået 20 starter i træk. Efter kampen i Montreal 18. december fik Andersen en fridag mod Ottawa, hvor Ilya Bryzgalov vogtede målet, og siden har Anaheim haft fem dages julepause, så Frederik Andersen har “kun” spillet tre kampe i løbet af de seneste 10 dage.

Søndag ser Andersen dog ud til at starte i Ducks-målet for anden dag i træk, når ænderne møder Vancouver Canucks, som formentlig har Jannik Hansen tilbage på isen efter hans kollaps. Frederik Andersen diskede op med 28 redninger, da Anaheim lørdag tabte 2-1 til Arizona Coyotes efter straffeslag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.