Anaheim Ducks er danskernes favoritklub

Om det er Frederik Andersen-effekten, Disneys Mighty Ducks-film eller noget helt tredje, der gør det, ved vi ikke, men Anaheim Ducks er i hvert fald den NHL-klub, som har flest fans i Danmark.

I en afstemning på Slapshot.dk har 18 procent af brugerne svaret Anaheim Ducks på spørgsmålet om, hvilket NHL-hold, de holder med. Dermed henviser ænderne Pittsburgh Penguins til andenpladsen i kampen om at være de danske NHL-fans’ favoritklub. Pingvinerne har fået 12 procent af stemmerne og ligger dermed lige foran New York Islanders, som har fået 11 procent.

På Slapshot.dk’s Facebook-side har en række brugere fortalt om deres tilhørsforhold til en bestemt NHL-klub. Noget tyder på, at de ikke alle har givet deres favorithold en stemme. Los Angeles Kings har eksempelvis ikke fået nogen stemmer i afstemningen, men på Facebook fortæller Morten Larsen, at han holder med klubben.

Foreløbig tør vi dog godt konkludere, at Anaheim Ducks lige nu er den klub, der appellerer mest til danske NHL-fans. Det kan dog være, at vi må skrive konklusionen om en af de kommende dage. Vi lader nemlig afstemningen være åben lidt endnu, så du kan stadig nå at give dit favorithold en stemme.

Beklager, der er ingen aktuelle afstemninger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.