Adidas bliver trøjesponsor i NHL

NHL-holdenes trøjer kan om to år komme til at se markant anderledes ud, end de gør i dag. Ifølge TSN har ligaen nemlig indgået en aftale med Adidas, som gør det tyske firma til ligaens trøjesponsor fra 2017/18-sæsonen.

TSN erfarer, at Adidas er blevet enig med NHL om en længerevarende aftale, som betyder, at firmaet om to år overtager trøjesponsoratet for alle 30 NHL-klubber fra Reebok. Der er tale om en gigantisk aftale rent økonomisk, for kilder fortæller TSN, at Adidas vil betale NHL omkring $70 millioner om året for at få deres logo på klubbernes trøjer.

NHL vil eftersigende offentliggøre aftalen med Adidas midt i september. Indtil nu har hverken ligaen eller firmaet ønsket at kommentere på rygterne om en aftale.

Aftalen med Adidas kan få stor betydning for, hvordan NHL-trøjerne ser ud. Adidas vil muligvis forsøge at inkorporere deres tre velkendte striber på skuldrene af trøjerne, og der har også tidligere været talt om, at NHL ville undersøge mulighederne for at indføre sponsornavne på trøjerne. Det kan være et tiltag, som kommer samtidig med Adidas’ overtagelse af trøjesponsoratet.

Adidas arbejder på at et stort indtog i ishockeysporten. Tidligere denne sommer har stjernefrøet Connor McDavid medvirket i en reklame for det tyske firma, som angiveligt vil forsøge at skrive kontrakt med superstjernen Sidney Crosby, når hans aftale med Reebok udløber i slutningen af denne måned.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.