Nyheder

Ung russisk NHL-duo tager hjem til KHL

To unge russere vender NHL ryggen for at drage hjem til KHL og storklubben CSKA Moskva.

To unge russere vender NHL ryggen for at drage hjem til KHL og storklubben CSKA Moskva.

Det er russiske Sport-Express’ ishockeyreporter Igor Eronko, som på Twitter fortæller, at backen Nikita Nesterov og forwarden Mikhail Grigorenko begge har skrevet kontrakt med CSKA Moskva for de næste tre sæsoner.

24-årige Nesterov har spillet i NHL i de seneste tre sæsoner. Han blev i den forgangne sæson tradet fra Tampa Bay Lightning til Montreal Canadiens, som han spillede sæsonen til ende for. Nikita Nesterov har været unrestricted free agent siden 30. juni, og har nu valgt at vende hjem i stedet for at skrive under på en ny NHL-kontrakt.

Han nåede i alt at spille 132 kampe og lave 33 point i NHL.

23-årige Mikhail Grigorenko fik 217 kampe og 64 point i verdens bedste ishockeyliga på cv’et. Den store forward blev valgt som nummer 12 overall i 2012-draften. Det var Buffalo Sabres, der tog russeren og gav ham hans NHL-debut.

Grigorenko blev i sommeren 2015 tradet til Colorado Avalanche, men blev aldrig for alvor en profil i Denver-klubben. Russeren lavede 50 point i 149 kampe i Avalanche-trøjen, men vender nu hjem til Rusland, hvor han ser ud til at blive en stor profil i KHL.

Share Button
Hjem