Nyheder

Skal Jagr til Montreal?

45-årige Jaromir Jagr har endnu ikke fået sin fremtid på plads, og det har fået ESPN til at se nærmere på, hvor den tjekkiske forward kunne passe ind.

45-årige Jaromir Jagr har endnu ikke fået sin fremtid på plads, og det har fået ESPN til at se nærmere på, hvor den tjekkiske forward kunne passe ind.

ESPN’s Josh Cooper har talt med flere NHL-scouts i et forsøg på at finde ud af, om veteraner som Jaromir Jagr, Jarome Iginla, Shane Doan, Thomas Vanek og Andrei Markov har en fremtid i NHL – og hvor den i så fald ligger.

Jaromir Jagr har i de seneste to en halv sæson spillet for Florida Panthers, men klubben fra solstaten valgte ikke at forlænge samarbejdet med den levende legende, da kontrakten mellem parterne udløb 30. juni. Det er der ifølge en NHL-scout fra Eastern Conference en god grund til.

– Det største problem var, når Jagr ikke spillede sammen med Barkov. Da Barkov blev skadet blev det tydeligt, at Jagrs spil ikke er, hvad det har været, siger scouten til ESPN.

Selvom den 45-årige tjekke ikke har tidligere tiders niveau længere, så mener scouten stadig, at han kan spille i NHL.

– Han har brug for en spiller at spille sammen med for at få det til at fungere. Han er stadig klog. Han er god med pucken og god til at beskytte den. Han har ikke hurtigheden i fødderne længere, og er ikke en spiller, som bidrager i begge ender af isen. I den rette situation kan han stadig være effektiv på den korte bane, men ikke for alle hold, siger scouten.

Ifølge ESPN er Montreal Canadiens den klub, hvor Jaromir Jagr passer bedst ind. Dallas Stars og Chicago Blackhawks nævnes også som mulige ‘fits’.

Jaromir Jagr har spillet 1.711 kampe og lavet 1.914 point i NHL. Han vandt Stanley Cup med Pittsburgh Penguins i 1991 og 1992.

Share Button
Hjem