Nyheder

Frederik Andersen kan blive årets målmand i NHL

Der er endnu halvanden måned til, at NHL-sæsonen for alvor begynder igen, men forudsigelserne er allerede talrige.

Der er endnu halvanden måned til, at NHL-sæsonen for alvor begynder igen, men forudsigelserne er allerede talrige.

Det anerkendte ishockeymagasin The Hockey News sætter spot på, hvem der kan vinde de forskellige awards i den kommende sæson, og på listen over kandidater til titlen som årets målmand figurerer en dansker.

Frederik Andersen nævnes således som et bud på en vinder af Vezina-trofæet. Den danske Toronto Maple Leafs-målmand er ikke en af The Hockey News-reporten Matt Larkins favoritter til titlen, men en niendeplads på Larkins top ti over Vezina-favoritter er heller ikke at kimse af.

27-årige Andersen betegnes som en “sleeper” blandt The Hockey News’ Vezina-bud. Matt Larkin påpeger, at Frederik Andersen spillede stærkt i sidste sæson, efter at han overvandt den mareridtsstart, som den første tid i Toronto var for danskeren.

Hvis Frederik Andersen skal gøre sig forhåbninger om at blive kåret til NHL’s bedste målmand i næste sæson, så skal det unge Maple Leafs-hold ifølge Matt Larkin præstere og hjælpe Andersen mere, end det var tilfældet i sidste sæson.

The Hockey News’ topfavoritter til Vezina-trofæet er Matt Murray fra Pittsburgh Penguins, Carey Price fra Montreal Canadiens og Washington Capitals’ Braden Holtby.

Share Button
Hjem