Nyheder

Flyers skriver kontrakt med canadisk stortalent

Philadelphia Flyers har mandag lavet sin første aftale med canadiske Nolan Patrick, som kan blive klubbens fremtidige profil.

Philadelphia Flyers har mandag lavet sin første aftale med canadiske Nolan Patrick, som kan blive klubbens fremtidige profil.

Den 18-årige forward har skrevet under på en tre-årig entry-level-kontrakt med Flyers, som valgte ham med andenvalget i sommerens NHL-draft. Nolan Patrick har fået en aftale magen til den, schweiziske Nico Hischier, der blev valgt som den første spiller i draften, lørdag tegnede med New Jersey Devils.

Nolan Patrick har i flere år været en af de lysende stjerner på den store canadiske himmel af ishockeytalenter. Han har i de seneste sæsoner spillet juniorhockey for Brandon Wheat Kings i WHL, som han har lavet 205 point for i 163 kampe.

Patrick er en stor forward, som er god i begge ender af isen. Han kan både spille center og wing, og ser umiddelbart ud til at kunne danne en giftig duo med Claude Giroux i Philadelphia. Enten som kædekammerater eller som en stærk centerduo a la den, Sidney Crosby og Evgeni Malkin har udgjort for Pittsburgh Penguins.

Nolan Patrick har i løbet af sin juniortid været plaget af skader, og det er nok hovedårsagen til, at han ikke blev valgt som den første spiller i sommerens draft. Hvis canadieren holder sig skadesfri, kan han meget vel blive en stor profil for Flyers.

Share Button
Hjem