Nyheder

Endelig fik Nashville bonus af anstrengelserne

Nashville Predators er tilbage i serien om Stanley Cup.

Nashville Predators er tilbage i serien om Stanley Cup.

Efter to nederlag i Pittsburgh i kampe, hvor Nashville i begge dominerede, men tabte, lykkedes det i nat dansk tid at vinde kamp tre på en mildt sagt kogende hjemmebane, Bridgestone Arena. Sejrscifrene blev på 5-1.

Nashville kom ellers bagud tidligt i kampen. Hvem andre end superrookien Jake Guentzel var på spil tidligt inden der var gået tre minutter? Guentzel scorede sit playoff-mål nummer 13 og er dermed kun en enkelt mål fra Dino Ciccarelli, der scorede 14 for Minnesota North Stars tilbage i begyndelsen af 80’erne.

Stærkt af Guentzel, der endte som den eneste målscorer i de første 20 minutter, og det var ængsteligt i Bridgestone Arena, da anden periode gik i gang.

Intet hold er som bekendt kommet fra 0-3 i kampe til at vinde Stanley Cup, og derfor var ALT på spil for Predators i nat.

Og det lykkedes at vende kampen. Comebacket kom med to mål på 32 sekunder i anden periode. Først hamrede Roman Josi et kanonskud ind i powerplay og kort efter kom Frederick Gaudreau med fart ind i Pittsburgh-zonen og flåede pucken ind bag Matt Murray.

James Neal satte Nashvilles tredje scoring kort før slutningen af anden periode, da han nærmest skovlede pucken ind fra en spids vinkel, og i slutperioden havde Pittsburgh – i modsætning til de to første kampe – ikke mere at komme med.

Et stort pucktab kostede 4-1-målet, da Craig Smith kom fri til en breakaway, og da Pittsburgh skulle satse til sidst, kom Calle Järnkrok fri til et skud i en god position og satte 5-1-scoringen.

Kæmpejubel i Nashville, ikke mindst fordi målmand Pekka Rinne var tilbage i vanlig form og tog 27 af 28 skud for Nashville. Stort set samtlige tilskuere stod op hele kampen og skabte en vild atmosfære i arenaen, hvor lydniveauet var på det absolut højeste i sæsonen.

Penguins spillede en solid første periode, men ramte for tredje kamp på stribe ikke det niveau, som de fleste forventer, at Crosby og co. har. Måske om et par dage i kamp fire. Penguins har stadig fordelen.

Share Button
Hjem