Nyheder

Ehlers på flot liste over største gennembrud

Selv om de fleste har kikkertsigtet rettet mod den kommende sæson i NHL, er der stadig ting at vurdere fra sæsonen 2016/17 i verdens stærkeste ishockeyliga.

Selv om de fleste har kikkertsigtet rettet mod den kommende sæson i NHL, er der stadig ting at vurdere fra sæsonen 2016/17 i verdens stærkeste ishockeyliga.

NHL Network har lavet en liste over de 40 spillere, de synes, fik det største gennembrud i seneste sæson.

Og med på listen er ikke overraskende Winnipeg Jets-spilleren Nikolaj Ehlers. Den 21-årige dansker kommer ind på plads nummer 22, og NHL Network giver følgende beskrivelse af placeringen:

’Ehlers, 21, sluttede på en delt tredjeplads hos Jets med 64 point, nummer fire med 25 mål og delt tredjeplads med 39 assister i hans anden NHL-sæson. Ehlers’ istid steg fra 16:06 til 17:29, og han spillede 82 kampe som en integreret del af Jets-offensiven. Han lavede 10 point (to mål, otte assister) i fem kampe fra 4. til 11. November, og han havde syv kampe i træk med point fra 31. december til 13. Januar.’

Ikke overraskende er det Edmontons unge superstjerne Connor McDavid, der topper listen. Den 20-årige forward vandt pointligaen i NHL med 100 point i sin kun anden sæson i ligaen. Han har netop skrevet under på en ny kontrakt med Edmonton Oilers, som fra sæsonen 2018/19 og otte sæsoner frem sikrer ham en årlig løn på 82 millioner kroner.

Tamba Bay Lightnings Nikita Kucherov (85 point) og Toronto Maple Leafs Auston Matthews (69 point) indtager henholdsvis anden- og tredjepladsen på NHL Networks top 40-liste over de største gennembrud i sidste sæson.

Du kan se NHL Networks fulde top 40-liste ved at klikke her.

Share Button
Hjem