Nyheder

Dallas bliver vært for næste års NHL-draft

Det bliver i American Airlines Center i Dallas, at rettighederne til de næste store ishockeytalenter skal fordeles mellem NHL-klubberne.

Det bliver i American Airlines Center i Dallas, at rettighederne til de næste store ishockeytalenter skal fordeles mellem NHL-klubberne.

Det ligger fast, efter at NHL sent lørdag aften offentliggjorde, at Dallas Stars bliver værter for næste års NHL-draft.

Dallas Stars fejrer i 2018 sit 25-års jubilæum efter flytningen fra Minnesota til Dallas i 1993, og det har NHL valgt at være med til at markere ved at lægge draften i byen.

– Jeg synes, de har gjort et fantastisk stykke arbejde i de 25 år, de har været her. Stars-organisationen har vist vejen i forhold til at forvandle ikke ikke-traditionelt ishockeymarked til et ishockeymarked, siger NHL’s vicekommissær Bill Daly i en pressemeddelelse.

2018-udgaven af NHL-draften bliver ganske interessant, da det er den første draft, hvor spillere fra årgang 2000 kan vælges.

– Den første draft i det andet århundrede i NHL’s historie bliver den første, hvor spillere der er født i år 2000 kan blive valgt. Morgendagens NHL-stjerner vil skøjte ind i rampelyset, når 2018’s NHL-draft samler NHL-familien i American Airlines Center i Dallas, siger NHL’s kommissær Gary Bettman.

Draften i Dallas bliver afholdt 22. og 23. juni næste år.

Svenske Rasmus Dahlin er i øjeblikket favorit til at blive valgt som den første spiller. Læs mere om 2018-draftens største talenter her.

Share Button
Hjem