Nyheder

Bjorkstrand: – Jeg vil på holdet fra sæsonstart

Oliver Bjorkstrand blev først mand på Columbus Blue Jackets’ NHL-hold i den sidste del af den forgangne sæson, men når den nye sæson melder sin ankomst i oktober, håber den 22-årige herningenser, at han er at finde i verdens bedste ishockeyliga.

Oliver Bjorkstrand blev først mand på Columbus Blue Jackets’ NHL-hold i den sidste del af den forgangne sæson, men når den nye sæson melder sin ankomst i oktober, håber den 22-årige herningenser, at han er at finde i verdens bedste ishockeyliga.

Det siger Oliver Bjorkstrand i et interview med Columbus Blue Jackets’ hjemmeside BlueJackets.com.

– Jeg vil spille mig på holdet fra sæsonstart og blive der hele året. Det er mit hovedfokus i år, og jeg mener, at jeg er klar til at tage det næste skridt og virkelig sætte mit aftryk på holdet og hjælpe med at sikre nogle sejre. Jeg har ikke nogle personlige mål. Jeg vil selvfølgelig gerne score nogle mål, men mit hovedfokus er at spille mig på holdet og hjælpe så meget, jeg kan, siger Oliver Bjorkstrand om målet for den kommende sæson.

Den danske wing har indtil videre spillet 38 grundspilskampe og lavet 21 point for Columbus i NHL. Han debuterede i NHL-slutspillet i den forgangne sæson med fem kampe og et enkelt point til følge.

Blue Jackets har hen over sommeren ændret truppen lidt. Svenske William Karlsson og amerikanske Brandon Saad er to af de spillere, der er fortid i klubben. Til gengæld er den russiske stjerne Artemi Panarin kommet til, og ham glæder Oliver Bjorkstrand sig til at spille på hold med.

– Det ville virkelig være en ære at få chancen for at spille sammen med ham, og hvis jeg kommer til det, så gælder det om at spille godt, fordi det er virkelig spilleren, du gerne vil spille sammen med. Det virker spændende og jeg ser frem til træningslejren, hvor jeg gerne vil efterlade et godt aftryk og spille mig på holdet, siger Oliver Bjorkstrand.

Får Oliver Bjorkstrand sit helt store NHL-gennembrud i den kommende sæson? Det skrev vi tidligere på sommeren et blogindlæg om, som du finder her.

Share Button
Hjem